dilluns, 16 de maig del 2011

TRES RUTES AMABLES DE PRIMERS DE MAIG: CATÍ, BIAR I CAPRALA CAP A LA CASA CASTALLA

A pesar de no ser un temps molt apte per a les eixides, els BTT-Tórtora s'han fet un lloguet enmig de la primera quinzena festera de Moros i Cristians de Petrer i han recorregut algunes rutes primaverals tan conegudes com atractives, en esta magnífica primavera.
Un bon dia pujàrem a Catí, on visitàrem, en un acte quasi litúrgic, el castanyer d'Índies en flor: el verd de les fulles contrastat amb el blanc de les inflorescència còniques, l'ombra que projectava i el brunzir dels milers d'abelles que el sovintegen cercant el nèctar, ens plenaren d'energia positiva.






Biar, pel camí dels Valencians, va ser altra de les rutes amables:un camí arenós farcit de sembrats verds, un port suau i competit, un bon esmorzar i un regrés a bon ritme, rematat amb la visita a Transilvània, arredoniren la festa.




Finalment, la diada de Sant Bonifaci, mentre que els fester de Petrer es preparaven per a l'Entrada Crisitiana, tres tortoreros férem cap a Caprala en un matí magnífic. La volteta es prolongà fin a la casa del pastor de la Casa de Castalla. El remat: un bon esmorzar al cuartelillo dels Bravos.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada