diumenge, 13 de juliol del 2014

ADÉU PRIMAVERA, HOLA ESTIU: ELS TÓRTORA, A LA SEUA!

 Des d'abril el blog dels BTT-Tórtora no ha crescut ni en fotos ni textos, cosa que no vol dir que no hem estat actius. Tampoc no és que ens hàgem dedicat a una activitat inusitada, però n'hem fet algunes, de voltetes, per la comarca.
 Per exemple, la Romana, Camara, Salines, Raspai... Eixides vespertines per caracolejar i "xupitejar" en algun bar després (Caprala, els Col·legials, Casa Castalla, Santa Eulàlia i voltants, etc). Ens hem distret, vaja.

 No va poder faltar la "cuartelillera" per Elda: volteta i esmorzar i cervesetes, caves i altres penalitats gastronòmiques en ca els nostres amics, coneguts, familiars i saludats. Bona gent, la gent d'Elda, malgrat tot.

 Al juny, la selecció espanyola ens va fer penar. Els Tórtora ens preguntàvem: "si va jugar Torrente, per què no vam poder jugar mosatros? Qui dubta de la nostra bona forma física i del nostre patriotisme?"

 Alguns traidors encara vam tenir temps per a fer eixides furtives amb altres colles: per terres de l'Alcoià, uns; per les nobles, estimades i eixutes terres de la frontera idiomàtica, altres. Patxanga, pura patxanga!
En la fita triangular, trimunicipal i bicomunitària (data de 1729)



L'interio d'un bell i malauradament ruïnós casal de les terres de frontera del Carxe



Ai el pecat de gola, sempre el pecat de gola!



Una gran foto tortorera, de les d'emmarcar
En fi, un final de primavera i un inici estiuenc divertidament rutinari.

PE.- Ah, se m'oblidava: un record per a l'afer del xitxo pucero, de Puça, vull dir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada