diumenge, 15 de novembre del 2009

DISSABTE EN BLANC I SENSE YEISIEY

Si la setmana passada va haver escampada general, esta ni han aparegut per l'Esplanà, els tortoreros.

Jo crec que va ser perquè els vaig dir que al grup anava a incorporar-se una culé molt atlètica i, clar, s'acolloniren.

La veritat es que, mirant-la bé, té un bon par de rodes esta tal Yeisiey. És veneçolana però no té res a veure amb l'Hugo Chávez, aquell al qui el borbó va dir "se siente, coño!" ¿o això va ser el guardicerril Tejero? No sé, els confoc.

Total, xiquets, que vos haveu quedat sense la possibilitat de rodar amb esta extraordinària culé hispanoamericana. No sé si tornarà, se'n va nar molt cabrejada. Se li veia amb ganes de guerra. De segur que no haguérem resistit els seus atacs.


Jo, vist el panorama, diumenge he fet una eixida solitària. Certes activitat solitàries, si no hi ha més remei, també funcionen bé. He pujat a Rabosa per la costera de la Pepiosa, per la Foia Falsa i finalment cap a la penya verda que anucia l'accés als terrenys que els elders del Centro Excursionista tenen a Petrer, precisament a la bella partida de Rabosa. Feia un matí esplèndid, però no estava per a més festes. Anava tot sol i estic recuperant-me d'una grip. Prou per a una activitat solitària. A la setmana que ve l'escampada tornarà a ser general: hi ha Festa dels Capitans a Petrer. Per què no inviteu Yeisiey?


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada