divendres, 5 d’octubre del 2012

LES PRÒXIMES EIXIDES DELS TORTORA I EL JARRA Y PEDAL


Els Tórtora publiquem per primera volta les rutes especials que farem fins a finals de 2012. En eixa aventura ens acompanyarà un del grups BTT més míticament globeros de la comarca: Jarra y Pedal.

AMB GENT DE CAUDET PER PETRER
La primera la farem el 13 d'octubre per Petrer: serem els guies d'una bona colla d'amics que vindran de Caudete. Serà el 13 d'octubre. Eixirem a les 8 del matí des de el polígon industrial de Salinetes.

TOBARRA
Dos setmanes després en farem una de ben llarga: més de 100 Km per arribar a dinar a Tobarra, tot passant per Jumilla. Eixirem a les 07:30 des de l'Esplanada.
ALCOI
El 3 de novembre, des de l'Esplanada muntarem les bicicletes en cotxes a les set del matí i i anirem a Alcoi a fer el sempre atractius camins de la Font Roja i la Mariola.
CUENCA
El 16 de novembre, divendres, a l'hora de dinar eixirem cap a Cuenca, on farem dos nits i dos rutes (17 i 18 de novembre): ens esperen increïbles paisatges.


SERRA DE CREVILLENT
I tanquem les previsions amb una eixida pròxima i divertida: l'ascens a la serra de Crevillent des del Fondó de les Neus i fer-nos una bona gaspatxada a la Romana.
Un apassionat trimestre biker!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada