diumenge, 8 de març del 2015

MOUNTAINBIKE I GASTROBIKE: DE LA CABRERA A L'OLLETA

 Si existix la tempesta perfecta, també existix la ruta bike perfecta. Eixa va ser la del primer dissabte març: ruta inèdita, a pesar de ser per una zona molt coneguda, i dinar de luxe --gastrobike d'alt estànding--.
 La ruta ens va permetre voltar tota la serra de Cabrera, amb les seues espectaculars penyes, i l'exercici de gastrobike per retrobar-nos amb un dels sabors més increïbles de la nostra cultura alimentícia: l'olleta blanca o de carn.

Un bon esforç d'ascens ens va permetre coronar el coll de Cabrera, no sense dificultats de regalladors i arena pel camí.


Els esforçats ciclistes arriben i arriben...




Celebració blava: sobren forces!

Celebració roja: també li'n sobren!


El grup baixa amb intensitat, remunta encara algunes rampes de terra exigents, planeja en temps de rècord cap a Santa Eulàlia i per la senda del Tub cap a Saix i Petrer: on espera un plàcid i solejat esmorzaret que obrirà el camí cap als plaers del pecat de gola...
 ...al cuartelillo dels Bravos!
Preparatius per a la picadeta prèvia

El Mestre de Cuina concentrat en el seu Art



 L'olla que fa xup, xup i que desprén una oloreta tan agradable com evocadora i apetitosa. Un menjar així no pot ser pecat, és un miracle.

 Mentre uns conversen animàdament...
 ...el mestre controla tots els petits detalls.
 Picadeta i...


 GLORIÓS DINAR D'OLLETA BLANCA!
No va faltar tampoc el Moro Mussa
BTT TÓRTORA: ELS "CABREROS"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada