Si existix la tempesta perfecta, també existix la ruta bike perfecta. Eixa va ser la del primer dissabte març: ruta inèdita, a pesar de ser per una zona molt coneguda, i dinar de luxe --gastrobike d'alt estànding--.
La ruta ens va permetre voltar tota la serra de Cabrera, amb les seues espectaculars penyes, i l'exercici de gastrobike per retrobar-nos amb un dels sabors més increïbles de la nostra cultura alimentícia: l'olleta blanca o de carn.
Un bon esforç d'ascens ens va permetre coronar el coll de Cabrera, no sense dificultats de regalladors i arena pel camí.
![]() |
Els esforçats ciclistes arriben i arriben... |
![]() |
Celebració blava: sobren forces! |
![]() |
Celebració roja: també li'n sobren! |
El grup baixa amb intensitat, remunta encara algunes rampes de terra exigents, planeja en temps de rècord cap a Santa Eulàlia i per la senda del Tub cap a Saix i Petrer: on espera un plàcid i solejat esmorzaret que obrirà el camí cap als plaers del pecat de gola...
...al cuartelillo dels Bravos!
Preparatius per a la picadeta prèvia |
El Mestre de Cuina concentrat en el seu Art |
L'olla que fa xup, xup i que desprén una oloreta tan agradable com evocadora i apetitosa. Un menjar així no pot ser pecat, és un miracle.
Mentre uns conversen animàdament...
...el mestre controla tots els petits detalls.
Picadeta i...
GLORIÓS DINAR D'OLLETA BLANCA!
![]() |
No va faltar tampoc el Moro Mussa |
BTT TÓRTORA: ELS "CABREROS" |
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada