dissabte, 14 de gener del 2023

LA PASSIÓ GATXAMIGUERA, L'ADMIRACIÓ PER L'ATLETA EXTREM...

 Algú dubta que som gastrobikes? Vos ho explique... Això era una volta una colla que volia arrear-se una bona.... (mireu la cara de felicitat de la banda i penseu què tenen davant)


UNA GLORIOSA GATXAMIGA!


Inicialment es tractava d'això, de fer-nos una gatxamiga com estava manat al CHITO'S de la vila germana de SAIX. I la cosa va eixir redona. Les panxes també es van posar redones: redones i plenes.


En això que el degà del grup ens diu que se'n va a a esperar en la meta del parc 9 d'Octubre, de Petrer, al "chiquillo". Res, que el "nene" està corrent per totes les muntanyes del poble i en poc més de set hores i mitjà de baixar, pujar; pujar, baixar per camins i sendes impossibles s'haurà fet la brometa de 70 Km. i haurà salvat 3.400 m. d'altitud. Vaja com si nosaltres férem en btt la bestiesa de pujar i baixar el circuit del Sit set voltes. Ells corrents i nosaltres en bicicleta i alguns electrificada, compte!

Efectivament, es tracta de la II EL SIT FALCÓXTREM, una cosa de superhòmens i superdones. I què anàvem a fer uns "atletes globeros" com nosaltres? Anar a rebre i felicitar els campions i especialment al nostre, el petrerí LUIS RICO. 

De Saix al parc 9 d'Octubre i a disfrutar de la gesta heroica d'estos enorme atletes del cos i de la ment.

Un gironí, un rus i un petrerí: per eixe orde han arribat. Tots tres en meny de 8 hores. Com no podia ser d'altra manera hem aplaudit amb ganes, però l'euforia nostra -i petrolanca- ha arribat quan ha entrat el nostre...
LUIS RICO!!!!

EL PODI: LUIS RICO A L'ESQUERRA

Una gran jornada en què els Tórtora hem combinat gastrobike i emoció veient l'arribada de tots els atletes, però especialment del nostre: un gran campió!
Nosaltres seguirem cultivant la pedalada moderada i els bons esmorzars a vore si més avant fem una cursa extrema com esta.
FELICITATS LUÍS RICO, pare, però sobretot, LUÍS RICO, fill.




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada