diumenge, 27 de setembre del 2009

Al Xinorlet de Monòver des de Petrer per Camara i Salines




Dissabte 26 de setembre, Ens. tornem a trobar a l’Esplanada. Confirmem destinació: el Xinorlet de Monòver. Confirmem ruta: Torreta d’Elda, faldes i ombria de Camara, llacuna i collao de Salines, Toscar, Fondó, Manyar i Xinorlet; la tornada pel collao de Vitoriano, Monòver, antiga carretera d’Elda a Monòver, Tafalera i Petrer.

Hui en som huit. Incidents: començar pujar no senta gens bé als nostres cossos, en canvi, la baixadeta per l’ombria de Camara fins a arribar a la llacuna de Salines, per on planegen, anima tant el personal que un continget del grup s’escapa i es perd. Cal localitzar-los tirant mà del mòbil. Per la carretera trobem en una vinya una màquina veremadora treballant (meravelles de la teconologia).



Ja al Fondó, mentre que uns quants es dediquem a travessar “xarcos” i banyar-nos uns a altres com xiquets (tots somiem en què algú es caiga en un d’eixos enormes bassals que trobem enmig del camí, seria un descollone total) es perden tres ciclistes: dos d’ells arriben soletes al Xinorlet, un tercer decidix tornar-se’n a Petrer per Monòver (què anem a fer-li?). Finalment tots —menys un— esmorzem plàcidament al Xinorlet.


La tornada es ràpida i trepidant: una paradeta per a fer-nos la foto de la carrasca i… canya! Passada la Tafalera el grup es trenca entre presses i llavadors de màquines.

A la setmana que ve una altra. Esperem que acompanye el temps com hui.

Salut, bikers!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada