dissabte, 19 de setembre del 2009

Els BTT-Tórtora pugem a Catí des de l'Esplanà de Petrer

Portem tot l'estiu eixint, però mentre preparem la crònica de "the long, long summer", us conte que hui, per fi, hem encarat les nostre benvolgudes costeres. Una de les més molongues eixides del terme municipal de Petrer: la pujada a Catí per l'ermita. Què bonic que estava el paisatge! Una setmana de pluja ha preparat la gloriosa primavera d'hivern que ens espera.




De bon matí, amb fresqueta, hem encetat la pujada: Guirnei, Barxell, Pepiosa, barranc Fort, Puça pel molí de la Reixa, Foia Falsa, l'Algurrama, Pantanet, Calafate, ermita, hotel i cap a baix en divertit descens. La pujada ja ens ha costat bons esforços!

Després, rentada de bicicletes --els aseats del grups-- i un esmorzar de repica'm el colze. Conill amb allets, amb tomatat, truita de creïlla, pebreretes de Padró, llonganisses, tomates trossejades i molta cervesa, molta... cafenets i poliols, licorets i dòmino. Huit "tortoreros" que ho hem passat la mar de bé en un matí que anunciava la tardor del 2009: una brillant primavera hivernal que promet eixides ciclistes "pa cagar-se".







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada