diumenge, 11 d’octubre del 2009

UNA PETRER-LAS VIRTUDES PER A NO OBLIDAR




















L'eixida de dissabte 10 d'octubre ha comptat amb pocs contingents. El llarguíssim cap de setmana festiu i alguna "juerga" intempestiva han estat els culpables. Decidim fer-la plana i llarga i tirem cap a Las Virtudes de Villena: les Pedreres, el camí del valencians i la finca de la Torre (en esta primer etapa ens acompanya una notable boira que dóna encant al paisatge).

Després, en prolongada baixada, arribem a Santa Eulàlia i pel camí del canal arribem després de travessar per davall del ferroducte-AVE al camí de la Salinera de Villena.




Des d'allí prenem la via verda que, una vegada abandonada, ja ens permet entrar per asfalt a Las Virtudes. Saludem el parc i les instal·lacions i sense parar --havia força i "nivell" entre els tortoreros este matí-- ens tornem pel mateix camí que hem fet fa una estona.
Tornem a aparéixer per Sant Eulàlia (un senyor amb una minúscula paradeta esta venent "souvenirs" de la sèrie de dubtosa qualitat "L'Alqueria Blanca" de CampsANAL 9). Des d'allí busquem, amb sorollet de panxa per la fam, el Plano i, sobretot, el quiosc, on fan uns extraordinàris "bocates" i servixen un cervesa ben fresqueta.


Conversació, rialles i una altra volta a les cabres per tornar a casa: Saix, via de servei de l'autovia, altra volta les Pedreres i per la costereta de Santa Bàrbara al tumultuós Petrer comercial de la font de la Bassa el Moro. Totes les coses bones acaben. Què passarà al dissabte que ve? Ja vorem. Segur que a les huit, a l'Esplananda, els globeros impenitents de BTT-TÓRTORA estaran allí per morir pedalant, rient i esmorzant. Bon colp de pedal, bikers de la terra!


A LES SALINES DE VILLENA












ESMORZAR AMB BONA CERVESA I XUPITOS ÉS MARCA DE LA CASA "TÓRTORA"







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada