dissabte, 17 d’octubre del 2009

A SALINES ENTRE LES CANYADES I CAMARA

Una nova setmana els BTT-Tórtora ens hem posat en ruta. Hui hem sigut mitja dotzena --el que fa sis s'ha incorporat a mitjan camí perquè se l'havien pegat els llençols. Abans, però, vos presentaré les atlètiques cames del nou fitxatge. Al final, tot el cos de l'atleta.
A punta de dia hem fet camí cap a Salines pel polígon Campo Alto d'Elda. Ermita de la Mare de Déu dels Dolors, l'AVEducte ha quedat a l'esquerra i hem agafat la rambla entre Camara i les Canyades. Fang i bassals.



Després de la pujadeta ens hem trobat amb la blanura i hem fet un feliç descens cap a la llacuna de Salines on persistia la boira. Enmig de la humita, i quasi endevinant el camí, hem rodejat la llacuna per acabar entrant a la població de Salines per un polígon industrial.
Al xiringuito del parc hem esmorzat esplèndidament tot comentant certes protuberàncies del paisatge humà: tot ajuda a recuperar la forma. La cosa s'ha posat lletja quan havíem de tornar a pujar en la bicicleta --buff!--, cap dels presents es trobava il·lusionat. Algú ha dit la insolent barbaritat de cridar un "coche escoba". D'això res: els tortorets som globeros però tenim honor ciclista.

La tornada ens ha deixat com a regal la caiguda d'un compi. Al començament de la ruta un impresentable ha estat al punt d'atropellar-lo i, només iniciar el retorn, ha sigut ell qui s'ha tragat un regallador. Tot ha quedat en un sustet: repeladura de colze, matadures per tot el cos i poc més. Res que no s'apanye amb bona i molta cervesa, una dutxa, una aspirina i una bona i agradable conversació amb la futura incorporació al grup. Al dissabte que ve la coneixereu. Ara vos deixe amb la foto de tan atlètica biker...



LA SETMANA QUE VE LA PODREU CONÉIXER I SALUDAR A L'ESPLANADA. VOS MATXACARÀ A TOTS. JA SABEU, COM SEMPRE, A LES HUIT.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada