dilluns, 25 d’abril del 2011

SETMANA SANTOPASQÜERA I BICICLETERA

Mentre que arriba un temps d'aventures ciclistes més suggestives, els BTT-Tórtora, hem aprofitat l'emboirada i plujosa Setmana Santa i pasqüera per marcar-nos unes rutetes de manteniment. Ja sabeu: bon ritme de ciclada, bons esmorzars, paisatges i, fins i tot, dinaret.
Dijous Sant ferem una eixida a Salines tranquil·leta, tot evitant el fang. Divendres, descansàrem, massa passió. Dissabte --sempre dissabte!-- anàrem a Santa Eulàlia pel Plano i faldejant les penyes de Cabrera, on el fang ens va saludar efusivament. Sense problemes.

Els paisatges i el bon ritme de pedalada ho van solucionar tot. Diumenge la vam fer llarga amb una miqueta de trampa: Petrer - El Fondó de les Neus - La Romaneta. Va valdre, però, la pena.




Les pinoses muntanyes del voltant de la Safra, l'intrepida pedalada cap al Fondó de les Neus i el bon esmorzaret en aquell poblet de les Valls, acompanyats dels acords de pasdobles i música porcessional en viu i en directe, amb alguna senyora amb mantilla, van compensar la moderada rodada ciclista.




L'arribada a la Romaneta ens va oferir bells paisatges, com l'embassament que ens va evocar una veritable llacuna. El ramat de bous i vaques braves va ser un altre espectacle per a narrar.







I per finalizar, un bon "arròs, conill i caragols" del Risca, envoltats d'amic i amigues en un envejable ambient monero, malgrat la pluja i l'oratge intempestiu, va arredonir la jornada que tancava un periple ciclista encetat allà pel Dijous Sant. Mel de catel!





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada