dissabte, 2 d’abril del 2011

DE NOU, LA JUMILLANA

En un esplèndid dia de primavera, els "Tórtora" vam fer de nou "La Jumillana". Feia una miqueta de vent, hi havia una lleugera boira en algun tram, ens esperaven uns gaspatxos i teníem llebre per a perseguir. Vinga...
Darrere la llebre, férem cap a Xinorla, el Fondonet, Úbeda, el cuco --on esmorzàrem--, ens ficarem per la carretereta que va cap a Jumella, pujàrem amb un cert esforç el portitxolet i, després, planejant i davallant, cap a Jumella...

Destinació: el castell. En curta i exigent ascensió ens plantàrem a les portes del castell: visita obligada, precioses vistes, una bella i robusta edificació, les obligades fotos i una merescuda primera cerveseta (amb faves i bacallà).



Després, cap al poble per la rampa de descens més imaginablement bèstia: una ziga-zaga que exigia de la perícia tècnica. No problem!

Ja al poble, segona cerveseta i, per fi, la llebre: va passar de llarg, només va ser un somni... Els gaspatxos, el bon vi i el viatge de tornada en condicions infames --per a alguns-- remataren la faena.

MOMENT DE CAPITULACIÓ DEL CASTELL
DE JUMELLA A LES FORCES D'OCUPACIÓ
DE LA TÓRTORA DE PETRER

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada