dissabte, 1 de maig del 2010

LA ROMANA, LA CARRASCA, LA CERVESA I SIS SENYORS TORTOREROS




Huit del matí. 14º de temperatura. Cel entaranyinat. Vent zero. Dia perfecte per a la pràctica de la BTT.
Sis tortoreros a l'Esplanada --les festes, les obligacions familiars i algun que altre refredat fan estralls-- disposats a clavar-se al "body" una ruteta divertida i gaudir de la primavera. Acordem, finalment, una clàssica: la Romana per Xinorla, el collao de Vitoriano, les faldes de la Safra, la Romaneta i... fins a la Carrasquera!

Bon ritme, caigudeta del "torpe" de torn, fotos obligades, paisatge brutalment primaveral i admiració per la Carrasquera, amb més sessió de fotos, clar. Abans ens n'hem fet algunes més en la humil i encantadora ermita de la Virgen de los Dolores, en el començament de les Cañadas d'Elda.




Després d'admirar-nos amb l'arbre monumental de la Romana, hem decidit tastar els entrepans, cervesa, Coca-cola i xupitos del territori. No tot ha de ser patiment i naturalesa!

La tornada ha estat suau, al principi, fins al collao de l'Ametler. I a partir d'aquí s'ha llançat en feliç descens. Dos companys han tirat cap a Petrer per la carretera general i els altres quatre, desviant-nos a l'estació de Monòver, ho hem fet pel polígon Campo Alto.


Al final, prolongada sessió cervesera a la petanca. Ja se sap, una bona ruta exigix un comentari assossegat i distendit, no?


A la setmana que ve, més. I esperem que millor.










Cinc dels sis. El que fa la mitja dotzena

és el fotògraf circumstàncial









Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada