dissabte, 16 de gener del 2010

JA SOM AQUÍ: HUI, LA ROMANA, PASSA ALGO?


Ara sí que sí. S'ha passat el fred, s'han acabat les celebracions i les tripaes. Ja estem tots treballant i no ens emborratxem, tenim al damunt uns quilets de més... Ara toca rellançar la BTT-Tórtora. Comença el ball hivernal!


Este matí ens hem juntat huit. Alguna notable absència i felices incorporacions noves o reincorporacions. Hem fet cap a la Romana pel riu Vinalopó. A l'aveducte en hem fet la primera foto. Després cap a Monòver i pel "cuartel" de la Guardia Cívil cap al collao de l'Ametler: ascens, planejada i baixada cap a la Romana. Al bar, com correspon als tortoreros, bon esmorzaret amb bunyols de Sant Antoni per gentilesa de la casa: gracietes!!

Una miqueta de carretera i pujadeta al collao de Vitoriano, des d'on en alegre descens ens hem plantat a l'estació de Monòver després de travessar la ciutat azoriniana (que literari m'ha quedat!)




Teníem cos de models, vull dir, que ens apetia un muntó fer-nos fotos i allà, a la porta de l'estació, celebrant alegrement la "rentree" hivernal ens hem unflat a posar per a la càmera. Després, a Petrer per l'antiga carretera de Monòver. Final a la petanca, amb la corresponent cervesa per als que més aguanten (els bonegons de les parentes, clar).

A la setmana que ve més, però, al contrari que diu el Wayoming, millor, perquè per a millorar una colla de globeros com nosaltres amb poquet n'hi ha prou. Bon conills i bona llebre, au!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada