dissabte, 9 de gener del 2010

UN TORTORERO I MOLTS TORTOLITOS

A l'Esplanada va acudir el biker del BTT-Tórtora. Eren les 08:30 h. El termòmetre d'una òptica marcava -2º C. El temps d'espera es prolongava. El ciclista es va quedar congelat pensant que el seus companys tortoreros en realitat eren tortolitos acovardits per una miqueta de fred.

Congelat com estava va decidir fer el que s'havia proposat: eixir en bicicleta. El fred no importava. La neu que l'havia caigut al damunt a ell i a la bicicleta tampoc. La pedalada costera cap amunt va fer que es derretira la neu del seu cos i se n'aniguera el fred.

L'únic tortorero capaç de véncer la temptació de llit va començar a disfrutar dels bells paisatge nevats per la Pepiosa, Puça, Lavaiol. Tot esplèndid i lluminós. La neu oferia una imatge ben guapa d'aquell entorn absolutament conegut. Només el gel del camí representava algun problema.
Finalment el tortorero culminà l'aventura i ens va oferir este autoretrat que mescla fred i satisfacció per l'aventura. Els tortolitos seguien calentets al llit. Sempre hi ha qui marca la diferència. Salut i força!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada