dissabte, 2 de gener del 2010

CAMÍ DE LAS VIRTUDES


Després del fred, la neu i el periode vacacional, els "señoritos" del BTT-Tórtora comencen de nou a posar-se en marxa. Hui n'hem sigut cinc amb nova incorporació. Els cossos no esàvem per a moltes festes, així que hem fet cap a Las Virtudes per la finca de la Torre. Passada la colònia de santa Eulàlia, i tenint notícia que a prop hi ha havia un bar on servien bons esmorzars, hem decidit no arribar a Las Virtudes i rodar una miqueta per a fer fam. En definitiva, la volta no ha sigut res de l'altre món, però l'esmorzar ha donat sentit a l'eixida.




En la ruta, a més disfrutar del paisatge agrícola, de planura i de muntanya del recorregut, hem tingut la sort de trobar-nos amb la fauna autòctona. Ens ha paregut vore una conilleta per enmig de la hivernal vinya. Al final, i segons els experts caçadors del grup, l'animalet en qüestió era una llebre.

Missatge per a navegants que no pedalegen: tios, ja està bé de tocar-vos la panxa. Entre ràdios, freds i cuixes no hi ha manera d'assentar-vos damunt d'una bicicleta el dissabte al matí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada